Abonneren  Inloggen

Ja echt. De Vakdag verschuift naar 12 oktober 2021

26 oktober 2020

De Vakdag Print & Sign afficheren we ook vaak als ‘de leukste woensdag van het jaar’. De verschuiving van ‘de dag’ naar 12 oktober leverde vooral begrip, maar ook vragen op. ‘Het is toch altijd op woensdag?’ Komend jaar is dat dus een dinsdag, 12 oktober.

‘Mooi toch? Dat onze kreet voor de Vakdag Print & Sign ‘de leukste woensdag van het jaar’ zo’n impact heeft?’ PRINTmatters hoofdredacteur Robbert Delfos kreeg veel reacties op het verschuiven van de Vakdag Print & Sign 2021 van februari naar oktober. ‘Iedereen snap ‘t. We zitten allemaal in hetzelfde corona-schuitje.’ Eén vraag kwam een paar keer terug. ‘De vraag of het wel klopte dat het in oktober op een dinsdag is. Ja, het is dus een dinsdag. Overigens is de Vakdag Print & Sign wel eens eerder op een dinsdag geweest hoor, in  2018. Voor alle duidelijkheid: de komende editie op 12 oktober 2021 wordt ‘de leukste dinsdag van het jaar’.’