Abonneren  Inloggen

490 exposanten naar FESPA Global Print Expo 2023

29 maart 2023

De organisatie van de FESPA Global Print Expo, European Sign Expo en Personalisation Experience 2023 heeft bevestigd dat er 490 exposerende bedrijven zijn ingeschreven voor deelname aan de beurs in München in mei. Onder de deelnemers zijn 95 leveranciers die de evenementen de afgelopen twee jaar niet konden bijwonen vanwege reisbeperkingen.

Michael Ryan, hoofd van FESPA Global Print Expo: ‘Exposanten die de afgelopen jaren niet hebben kunnen deelnemen aan FESPA-evenementen, kunnen niet wachten om hun innovaties en expertise met onze bezoekers te delen. En we weten dat drukkerijen enorm profiteren van de mogelijkheid om producten van veel leveranciers op één plek te zien, waardoor ze de juiste investeringen voor hun bedrijf kunnen vergelijken en evalueren. Onze missie dit jaar is om drukkers en signmakers waardevolle nieuwe perspectieven te bieden. Met de sterkste line-up van FESPA-exposanten sinds 2019 kunnen we garanderen dat bezoekers aan München in mei op de beste plek zullen zijn om het inzicht en advies te krijgen dat ze nodig hebben om hun productie-uitdagingen te overwinnen, toegang te krijgen tot nieuwe kansen en hun zakelijke toekomst voor te stellen.’

European Sign Expo 2023, de Europese beurs voor bewegwijzering en visuele communicatie, vindt plaats op dezelfde locatie als FESPA Global Print Expo. Op de beurs zijn bedrijven vertegenwoordigd die gespecialiseerd zijn in kanaalbelettering, digitale en dimensionale signproducten, graveren en etsen, verlichte displays, out-of-home media, LED, buitensystemen, lasersnijders en sign-tools. Op de gloednieuwe Personalisation Experience vinden bezoekers gespecialiseerde leveranciers die producten en oplossingen presenteren op het gebied van personalisatie.

FESPA Global Print Expo vindt plaats van 23 t/m 26 mei in München. Bezoek de website voor meer informatie.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief