Abonneren  Inloggen
Van onze partner Verspreiden.com

Verspreiden.com lanceert compleet online bestelportal voor direct-mail campagnes

23 mei 2023

Het bestellen van een Direct-mail wordt een stuk eenvoudiger gemaakt voor ondernemers en marketingbureaus. Verspreiden.com, het dochterbedrijf van Trainews Media uit Yerseke, lanceert een splinternieuwe direct-mail module op hun webshop. Met deze mogelijkheid wordt het wel heel makkelijk om achter je bureau een DM campagne te lanceren.

Van Nederland tot wereldwijd

Wie de module bekijkt, ziet dat de mogelijkheden bijna eindeloos lijken. Het bestellen van een Direct-mail start met het opgeven van de gewenste oplage. Je kunt de aantallen voor Nederland, België, Europa of buiten Europa apart invoeren. Er wordt ook verwezen naar de adressenservice voor zakelijke en particuliere adressen die Verspreiden.com biedt. Handig voor ondernemers die op zoek zijn naar adressen die passen bij hun doelgroep.

Verpakking

Daarna is het mogelijk om de juiste verpakking van de Direct-mail te selecteren. Een envelop, seal of zelfs een transparante papieren seal. Het is ook mogelijk om de mailing als selfmailer te versturen. Bij alle opties horen ook weer de nodige variaties. Enveloppen zijn zonder venster leverbaar, of er is keus tussen het venster links of rechts op de envelop. Daarnaast zijn er verschillende formaten, kleuren en bedrukkingsopties beschikbaar.

Veel drukwerkmogelijkheden

Na het selecteren van de verpakking kies je het drukwerk dat je wilt toevoegen. Ook daar is het mogelijk om te kiezen uit een breed scala aan drukwerk, papiersoorten en afwerkingen. Uniek is met name de mogelijkheid om zelf te selecteren welke drukmethode gewenst is. Zo kun je zelf aangeven of je het drukwerk wilt personaliseren in zwart, kleur, aan de binnen- of buitenkant van het drukwerk. Of dat je helemaal geen personalisatie op het drukwerk wilt.

Keuze uit 3 verzendmogelijkheden

Na het selecteren van de verpakking en inhoud van de mailing biedt Verspreiden.com overzichtelijk 3 programma’s van PostNL aan voor het verzenden van de mailing. 24-uurs, Vast en Flex. Van alle programma’s zijn direct de verschillen duidelijk en wordt zichtbaar wat de eerstvolgende matdatum is.

Ondanks alle mogelijkheden blinkt de module uit in eenvoud. Benieuwd geworden? Bezoek de nieuwe module op https://www.verspreiden.com/direct-mail.